top of page

BESTIL BORD PÅ VALSEN

Book et bord hos os, og få en fantastisk oplevelse; hvad end det er til en let frokost, 3-retters middag for to eller I er et større selskab.

FESTER OG FEJRINGER

Vi har bred erfaring med afholdelse af større arrangementer. Vi har lokaler, som er perfekte til opdeling og vi er meget fleksible, så vi sikrer os, at du får det bedste ud af din store dag. Vores tjenere står klar til at lytte og rådgive, så kontakt os, og lad os få en snak om dit arrangement.

2

BRUNCH BUFFET

Lørdag og søndag fra 09.30-14.30 serverer vi vores lækre brunch buffet. Her kan der reserveres bord fra 09.30 til 11.45 eller fra 12 og frem. Hvis I er et større selskab og har brug for mere tid, er vi selvfølgelig åbne for dine ønsker.

Valsen-silkeborg.jpg
  • Facebook
  • Instagram
17864271115270295.jpg
Restaurant-silkeborg.jpg

NÅR DER BESTILLES BORD...

Vi bestræber os på, at opfylde alle dine behov. Men da vi har mange besøgende hver dag og der kan derfor forekomme ventetid på at få et bord.

Det er derfor en god idé, at bestille i god tid! Ydermere vil vi værdsætte det rigtige meget hvis der skulle komme noget i vejen for jeres reservation, at I ringer hurtigst muligt og afbestiller.

På forhånd mange tak og vi glæder os til at servicere jer.

bottom of page